2019. aasta - tähenduslikud objektid ja meeskonna kasv

2019. aasta - tähenduslikud objektid ja meeskonna kasvAAIB meeskond E-Betoonelemendi Tamsalu tehases.
30.12.2019

2019. aasta hakkab lõppema ning aeg on teha kokkuvõtteid. Arro & Agasild Inseneribüroo meeskond vaatas aastale tagasi ja pani kokku mõned tähenduslikumad numbrid ja märksõnad sellest. 

Kui aasta alguses räägiti kohe-kohe puhkevast majanduskriisist, siis selle lõppedes saame tõdeda - õnneks pole ei maailmas ega meil majanduskriisi tulnud. Jätkus majanduskasv, mis ehitussektorit juba mõnda aega väga aktiivsena hoiab. Kasv väljendus ka Arro & Agasild Inseneribüroo igapäevases töös.

  • Aasta jooksul projekteerisime 12 objekti, millest suuremad on olnud Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskus, mitmed koolihooned ja Trummi kodud. Aasta lõpus alustasime Viljandi haigla ja Ülemiste hariduskompleksi projekteerimisega. Nii Sisekaitseakadeemia Narva õppekeskuse kui ka Haapsalu põhikooli ehitusplatsil käib juba vilgas töö.
     
  • Aasta jooksul valmisid mitmed meie poolt eelnevatel aastatel projekteeritud hooned. Neist tähenduslikemateks on Tartu Ülikooli IT keskus, Kohtla-Järve riigigümnaasium, Jõgeva teravilja aretuskeskuse, Rakvere tervisekeskuse, Valge 16 korterelamu ja mitmed teisedki. 
     
  • Koos kasvava töömahuga kasvas tempokalt ka Arro & Agasild Inseneribüroo tiim. Aasta jooksul liitus 6 uut meeskonnaliiget ning meid on kokku juba 15. Vägesid juhivad 2 volitatud inseneri, keda toetavad 5 diplomeeritud inseneri, 4 tehnikateaduste magistrit ning 4 tulevast inseneri. 
     
  • Mai lõpus kolisime uude kontorisse Mustamäel. Esialgu avarad ruumid muutusid ruttu koduseks ning vabad kohad täitusid aasta lõpuks uute töötajatega. 
     
  • Oleme uhked oma igapäevase töö ja saavutuste üle, ent veelgi enam tunneme rõõmu oma meeskonnaliikmete perede üle, kuhu aasta jooksul lisandus 3 tüdrukutirtsu. 
     
  • Kasv tähendab pidevat arengut ja õppimist. Nii ongi enesetäiendus ja uute teadmiste omandamine meie igapäevase töö osaks ning elustiiliks. Lisaks insenerikvalifikatsiooni tõstmisele sai näiteks Tõnisest kahekordne magister (ta lõpetas juunis “Cum laude” Estonian Business Schooli juhtimise õppetooli magistriõppe), Alarist sertifitseeritud coach ning Sanderist TalTechi inseneriteaduskonna magister. 
     

Väiksemaid ning suuremaid edusamme ja töövõite on meil olnud veel palju, ent juba eelnevat kokku võttes on põhjust rõõmu tunda: Arro & Agasild Insenribüroo alustub 2020. aastat optimismi ning julgete unistustega, töise pühendumise ja kirega.